Volgende week woensdag 14 juni start weer een prijzentoernooi die eindigt op 28 juni 2017 als inzet 120 euro voor de eerste plaats.Inschrijvingen kan in de topic onderaan forum.
Veel succes alle deelnemers
hou er rekening mee dat de topic morgenavond om 22 uur word afgesloten voor onze prijzentoernooi juni 2017 viewforum.php?f=320

Forumregels

Lees eerst even de forumregels.
Gebruikersavatar
admin
Site Beheerder
Site Beheerder
Berichten: 65
Lid geworden op: 01 okt 2015, 23:44
Cash in de hand: Gesloten
Bank: Gesloten
Locatie: oost-vlaanderen
Vlag: Belgium
Zodiac: Gemini

Forumregels

Bericht door admin » 03 feb 2016, 19:42

mededeling voor onze arcadespelers
Er zijn 15.631 spellen (komen er meer) geinstalleerd die ieder lid kan en mag spelen zoveel hij maar wilt,ook is het toegestaan om spellen te spelen die andere leden hebben gespeeld, en hun scores te verbeteren.

Er is geen wet bekent die zegt dat dit niet toegelaten is, maar maak daar geen misbruik van om telkens dezelfde leden hun scores af te pakken, daar kan ik als beheerder dan wel voor optreden.Indien dit gebeurt krijgt de betrokkene een 1ste waarschuwing via pm, geeft hij hier geen gevolg aan dan zal ik me verplicht voelen om zijn scores en superscores te resetten.
Ook het team moet zich aan de regels houden,en dienen het voorbeeld te geven aan andere leden toe.
Het is hier ook niet toegestaan om te cheaten. Om dit te vermijden is de automatische ban ingeschakeld. Gebeurt dit toch , dan word dit bestraft met het op resetten van de scores en superscores van de persoon in kwestie, gelieve u dus aan de regels te houden

Indien iemand tegen een ban aanloopt kan deze echter wel ongedaan gemaakt worden,daarvoor hoef je enkel een mailtje te sturen naar de beheerder of eigenaar, je word enkel verband betreft arcade.Wij zeggen niet dat dit zo blijkt te zijn, daarvoor hebben we heel erg veel vertrouwen in jullie. Maar we willen jullie dit maar eens laten weten,tot nu toe is er geen ban geweest dus loopt alles perfect en eerlijk.

Speel verder voor je plezier en maak je het hier zelf gezellig

Dank daarvoor

Het team
Oprichter en Eigenaar van:
http://arcade-computer-algemeen.be/
http://peppersrusforum.nl/index.php beheerder

De linken zijn verborgen maar zijn wel echter aanwezig,enkel zichtbaar voor leden.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: CommonCrawl [Bot] en 0 gasten