Wie doet er mee voor een wekelijkse teamwedstrijd van maandag tot zondag ? We zoeken leden die in 2 groepen verdeeld worden, de dragons zijn reeds compleet enkel nog plaatsen vrij voor de trojans.
inschrijven kan via deze link. viewtopic.php?p=30000#p30000

The game starts from/A játék kezdődik/Das Spiel startet von/Le jeu commence à partir de/het spel begint vanaf 27 november 2017
Voor gasten en leden zijn er enkele stijlen die je kan kiezen via de stijl menu.

Forumregels

Lees eerst even de forumregels.
Gebruikersavatar
admin
Site Beheerder
Site Beheerder
Berichten: 162
Lid geworden op: 01 okt 2015, 23:44
Cash in de hand: Gesloten
Bank: Gesloten
Locatie: oost-vlaanderen
Zodiac: Gemini
Belgium

Forumregels

Bericht door admin » 03 feb 2016, 19:42

mededeling voor onze arcadespelers
Er zijn 15.631 spellen (komen er meer) geinstalleerd die ieder lid kan en mag spelen zoveel hij maar wilt,ook is het toegestaan om spellen te spelen die andere leden hebben gespeeld, en hun scores te verbeteren.

Er is geen wet bekent die zegt dat dit niet toegelaten is, maar maak daar geen misbruik van om telkens dezelfde leden hun scores af te pakken, daar kan ik als beheerder dan wel voor optreden.Indien dit gebeurt krijgt de betrokkene een 1ste waarschuwing via pm, geeft hij hier geen gevolg aan dan zal ik me verplicht voelen om zijn scores en superscores te resetten.
Ook het team moet zich aan de regels houden,en dienen het voorbeeld te geven aan andere leden toe.
Het is hier ook niet toegestaan om te cheaten. Om dit te vermijden is de automatische ban ingeschakeld. Gebeurt dit toch , dan word dit bestraft met het op resetten van de scores en superscores van de persoon in kwestie, gelieve u dus aan de regels te houden

Indien iemand tegen een ban aanloopt kan deze echter wel ongedaan gemaakt worden,daarvoor hoef je enkel een mailtje te sturen naar de beheerder of eigenaar, je word enkel verband betreft arcade.Wij zeggen niet dat dit zo blijkt te zijn, daarvoor hebben we heel erg veel vertrouwen in jullie. Maar we willen jullie dit maar eens laten weten,tot nu toe is er geen ban geweest dus loopt alles perfect en eerlijk.

Speel verder voor je plezier en maak je het hier zelf gezellig

Dank daarvoor

Het team
De linken zijn verborgen maar zijn wel echter aanwezig,enkel zichtbaar voor leden.Wij doen dit om enige risico te vermijden, en je kan even ons raadplegen voor de uitvoering hiervan.