in Firefox klik je rechts op de 3 streepjes dat is de menu daarna op add ons dan links op plug ins en daar shokwave altijd actief zetten
Weldra geven we hier weer de jackpot, inlichtingen hier viewtopic.php?f=44&p=29406#p29406. De winnaar krijgt een mooie prijs toegestuurd
Persoonlijke berichten worden weer elke zondag om 22uur geledigd, enkel de pb van de dag voordien blijven staan.
vanaf nu zullen iedere maand de eerste 3 topscores 1000 credits ontvangen en een leuk blauw kleurtje krijgen.
Voor de spelers is het handig om te weten dat je de shoutbox in een tweede tabblad naast je spellen kan zetten zodat je ook in de shout kan meepraten, daarvoor open je dus een nieuw tabblad op je pc

Spelregels

Gebruikersavatar
admin
Site Beheerder
Site Beheerder
Berichten: 102
Lid geworden op: 01 okt 2015, 23:44
Cash in de hand: Gesloten
Bank: Gesloten
Locatie: oost-vlaanderen
Vlag: Belgium
Zodiac: Gemini

Spelregels

Bericht door admin » 29 jun 2017, 18:25

1) Iedere lid die hier is geregistreerd of via facebook of twitter button,mogen hieraan deelnemen.
2) bij het geplaatste antwoord mag je deze niet meer wijzigen,indien dit gebeurt word het antwoord helaas verwijderd. (dit kunnen wij zien) :D
3) als blijkt dat na een week het juiste antwoord niet is geraden, volgt er een hint daarna een volgende hint.
4) 1 antwoord per plaatje.

1 AUGUSTUS STARTEN WE MET RAAD HET PLAATJE. DE WEDSTRIJD DUURT T/M 22 AUGUSTUS. als er 1 winnaar is , is het spel afgelopen.
ALS ER MEERDERE WINNAARS ZIJN, PLAATSEN WE IN DE LAATSTE WEEK VAN AUGUSTUS 23 T/M 29 AUGUSTUS EEN EXTRA PLAATJE + 1 HINT VOOR DE WINNAARS( alleen de winnaars kunnen dan aan dat laatste plaatje meedoen)

**Er staan 5 genummerde plaatjes waarvan een groot gedeelte is weggehaald!

**iedereen mag 1 antwoord per plaatje geven wat je denkt wat het plaatje voorsteld.

**Zet wel bij je antwoord om welk plaatje nummer het gaat. bijv: plaatje 1 is....(je antwoord) zet je antwoorden in 1 reactie dus plaatje 1 = plaatje 2= plaatje 3= plaatje 4=...plaatje 5= en dan op versturen

**Je mag dus niet meer dan 1 x raden per plaatje.

**Het exacte antwoord telt . Antwoorden die in de buurt komen, tellen niet. (Bijv: ik zet een plaatje met een hamer, dan reken ik het antwoord gereedschap niet goed.)
(of een plaatje met koelkast, en jij antwoord een huishoudapparaat, is dan niet goed. dan willen we ook graag koelkast horen.)
Het antwoord van het plaatje moet echt overeenkomen met jouw antwoord.)

**Je hebt iedere keer een week de tijd om je antwoorden te plaatsen.

**8 en 15 Augustus, ga ik HINTS geven voor elk plaatje wat nog niet is geraden :hmzz:

**Als er een plaatje voor 8 Augustus is geraden , dan word de naam van de winnaar (winnaars)van dat plaatje nog niet bekend gemaakt, en kan er NIET meer voor dat plaatje worden geraden.

**Zijn er plaatjes die op 8 Augustus nog niet zijn geraden, word voor die plaatjes een HINT gegeven, en mag je weer 1 antwoord geven na de HINT.

**Dus 1 poging per plaatje heb je. zet je er wel meer antwoorden neer, dan telt het eerste antwoord, en word het tweede antwoord verwijderd... helaas telt ie niet.

** Word er weer een plaatje geraden na een de eerste HINT, dan word voor dat plaatje op 15 Augustus de winnaar (winnaars) ook nog niet van bekend gemaakt. en kan er ook NIET meer op dat plaatje worden geraden.

** We houden het spannend.

** Als er op 15 Augustus nog een plaatje (of plaatjes) over zijn die niet zijn geraden, word de laatste HINT gegeven.

**Op 22 Augustus gaan we kijken wie de meeste antwoorden goed had.

** Dus mochten er op 22 Augustus meerdere winnaars zijn, dan volgt een extra plaatje + HINT (alleen voor de winnaars deel te nemen)

** De winnaar krijgt een leuke prijs toegestuurd. wat het is, houden we als verassing!

Heel veel succes, en heel veel plezier.
Dit spel word geleid door onze teamgenoot dolcis
De linken zijn verborgen maar zijn wel echter aanwezig,enkel zichtbaar voor leden.Wij doen dit om enige risico te vermijden, en je kan even ons raadplegen voor de uitvoering hiervan.