Volgende week woensdag 14 juni start weer een prijzentoernooi die eindigt op 28 juni 2017 als inzet 120 euro voor de eerste plaats.Inschrijvingen kan in de topic onderaan forum.
Veel succes alle deelnemers
hou er rekening mee dat de topic morgenavond om 22 uur word afgesloten voor onze prijzentoernooi juni 2017 viewforum.php?f=320

Doe een donatie

57%

We hebben momenteel al EURO 285 aan donaties ontvangen. Ons doel is om EURO 500 bij elkaar te halen.


Donatie Beste forumleden, Van harte welkom op de donatiepagina van Arcade-Computer-Algemeen Forum! Hét Arcade-Computer-Algemeen Forum is een gratis forum en dat zal altijd zo blijven. Toch zal het niet vreemd overkomen dat achter de schermen, naast heel veel tijd, ook de nodige kosten gemaakt worden. Deze uitgaven worden gespendeerd aan webruimte, hosting, installaties, promotie, etc. Het blijkt dat deze kosten, met het groeien van het forum, ook steeds hoger worden. Door middel van een donatie geeft U Hét Arcade-Computer-Algemeen Forum de kans om deze kosten te dekken. Uw donatie zal volledig gebruikt worden ten gunste van Hét Arcade-Computer-Algemeen Forum. Aan deze vrijwillige bijdrage is geen minimum- of maximum bedrag verbonden, alle donatie zijn van harte welkom en niemand is dus verplicht te doneren. U kunt uw donatie overmaken naar IBAN: BE19 7370 4005 7912 Ten gunste van:Arcade-Computer-Algemeen Alvast Heel Hartelijk dank.